Web-додаток для архівації даних повзучості та довготривалої міцності - Breslavsky, Dmytro Vasylovych; Breslavska, Olena Oleksandivna; Khoroshun, Andriy Sergiyovych (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2015)
Статтю присвячено опису програмного засобу для збирання, зберігання та и обробки даних щодо кривих повзучості та довготривалої міцності, у тому числі й при сумісній дії пошкоджуваності внаслідок повзучості та втоми, реалізованого у вигляді web-додатку. Обговорюється технологія та архітектура web-додатку, наведено приклади роботи з базою даних та з формами графічного відображення кривих.