О механических параметрах для оценки надежности турбогенераторов разъемной конструкции - Остерник, Э. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2011)
На основі заводських та станційних досліджень розглянуто шляхи підвищення надійності турбогенераторів за рахунок зниження механічних напружень, статичних та динамічних переміщень та їх похідних.