Анизотропная ползучесть многопроходного шва - Львов, И. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2011)
Запропонований метод оцінки повзучості багатопрохідного зварного з'єднання на основі микро-макро підходу в механіці тіла, що деформується. Знайдені властивості повзучості матеріалу еквівалентного матеріалу зварного шва за відомими властивостями зон із різними типами зерен. Як приклад аналізу повзучості конструкції зі зварним з'єднанням виконаний розрахунок труби зі зварним з'єднанням, навантаженої внутрішнім рівномірним тиском.