Расчетные исследования термоциклической долговечности толстостенного цилиндра автоклава гидротермального синтеза - Корытко, Ю. Н. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2011)
У статті представлені результати проведених розрахункових досліджень довговічності товстостінного циліндра – одного з основних конструктивних елементів промислових автоклавів. Проміжні результати порівнюються з експериментальними даними. Набуте значення кількості циклів зміни термосилового навантаження до руйнування циліндра.