Особенности моделирования процесса электромагнитного деформирования - Автономова, Л. В.; Бондарь, С. В..Степук.А.В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2011)
У роботі виконаний кінцево-елементний аналіз електромагнітного штампування з урахуванням взаємозв'язку електромагнітних полів з механічним рухом тіла, що деформується. Моделювання перехідних процесів формування електромагнітного поля і структурний механічний аналіз виконувалися на пакеті ANSYS. Розглянуто складності при реалізації ітераційного процесу.