К вопросу о диагностировании состояния металлоконструкции углеперегружателя - Гусев, Ю. Б. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2007)
У статті описана методика діагностування стану металоконструкції вуглеперевантажувача. Наведені дані дослідження на прикладі крана-перевантажувача фірми ФЕБ, ФТА, Німеччина.