О снижении динамических нагрузок в валопроводе дизеля 6ТД-2 - Шатохин, В. М.; Шаповалов, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2007)
Викладено результати розрахунково-експериментальних досліджень по виявленню причин виникнення небезпечних динамічних режимів у валопроводе дизеля 6ТД-2 і зменшенню їхньої інтенсивності за рахунок варіювання параметрів пружної муфти і з’єднань до споживачів потужності.