Определение технического уровня паровых турбин, основанное на критериях качества - Капинос, В. М.; Ищук, Ю. А.; Захарченко, Т. И. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2007)
Розглянута діагностика технічного рівня парових турбін по даним показників їх якості з кількісною оцінкою.