Напряженное состояние в винтовой обмотке тороидальной магнитной системы электрофизической установки под действием температуры - Зайцев, Б. Ф.; Асаенок, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2003)
Розглядається напружений стан обмотки тороідальної магнітної системи внаслідок прогріву. Застосовано тривимірний МСЕ зі спеціальною системою завдання геометрії. Дано аналіз результатів і зіставлення з іншими рішеннями.