Математическое обоснование режима лазерной обработки деталей, предварительно подвергнутых химико-термической обработке для повышения прочности восстановления покрытий - Скобло, Т. С.; Сидашенко, А. И.; Мартыненко, А. Д.; Слоновский, Н. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2002)
В роботі розглянуті існуючі методи проведення деазотування деталей, попередньо підданих хіміко-термічній обробці та наведено результати експериментів і математичне обгрунтування режимів процесу дисоціації нитридів для підвищення міцності відновлювальних покриттів.