Контактное деформирование цилиндрической оболочки, опертой на радиальное кольцо - Бондарь, С. В.; Лавинский, Д. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2002)
Проведено моделювання контактної взаємодії циліндричної оболонки із радіальним кільцем. Надано порівняння результатів чисельного рішення методом скінчених елементів за допомогою програмного комплексу SPACE-T з даними аналітичного рішення.