Расчет статики кольцевых пластин методом рекуррентных соотношений - Данилов, В. Н. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2004)
В статті запропоновано рішення задач, які описують стан кільцевої пластини методом рекурентних співвідношень. На відомих задачах показані переваги цього підходу порівняно з деякими відомими методами і проаналізовані отримані результати. Також показана можливість рішення складних систем, що містять у собі кільцеву пластину.