Использование высокотемпературной пайки при создании высокопрочных конструкций - Вакуленко, К. В.; Сотрихин, С. Ю.; Чернобрывко, М. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2004)
Розглядається задача з’єднання двох товстих стрижнів. Розв’язано рівняння нестаціонарної теплопровідності, результати якого дають можливість оцінити необхідні температурні умови пайки конструкційних елементів.