Метод расчета бифуркационных линий механических систем - Аврамов, К. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2004)
У статті запропоновано метод розрахунку біфуркаційних кривих механічних систем, що здійснюють прихильні коливання. Приклад розрахунку силової передачі розглядається у статті.