Исследование надежности приборного блока самолета по виброускорениям - Повгородний, В. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2006)
Розглянуто числові характеристики показників безвідмовності з урахуванням віброприскорень, власних частот та термонапружень. Задачі вирішуються з використанням методу скінченних елементів та теорії викидів. Результати досягнуто для нового приладового блоку літака, що уявляє собою пакет плат з електронними радіотехнічними елементами (ЕРЕ).