Исследование вынужденных колебаний двух лопаток с учетом контакта в межбандажном соединении - Демуз, Я. Д.; Жовдак, В. А.; Степченко, А. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2006)
У цій роботі розглядається задача про змушені коливання двох лопаток з урахуванням контактної взаємодії в міжлопатковому з'єднанні. Розроблено алгоритм розрахунку нелінійних коливань з урахуванням контактної взаємодії й проведені числові дослідження.