Розрахунки та проектування машинобудівних конструкцій за допомогою інтернет-сайту «марочник сталей і сплавів» - Бреславська, О. О.; Іщук, Ю. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2006)
Стаття присвячена методиці використання спеціалізованого Інтернет-сайту, призначеного для організації, зберігання, швидкого доступу та обробки даних про властивості металевих конструкційних матеріалів, у задачах розрахунку і проектування машинобудівних конструкцій.