Применение информационных технологий для прогнозирования остаточного ресурса трубопроводов АЭС - Демидов, П. Н.; Жовдак, В. А.; Кипоренко, А. С.; Локошко, В. В.; Полищук, С. М.; Трубаев, А. И. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2008)
У роботі досліджувався напружено-деформований стан частини головного циркуляційного трубопроводу АЕС з експлуатаційними дефектами. Визначався залишковий ресурс ділянки трубопроводу з використанням чисельних методів.