Ползучесть металлов при циклически изменяющейся температуре - Бреславский, Д. Б.; Корытко, Ю. Н.; Морачковский, О. К. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2008)
У роботі з застосуванням методу асимптотичних розкладів за двома масштабами часу та осереднення на періоді температурного циклу одержано нове рівняння стану повзучості металів та сплавів при циклічній зміні температури. Оцінку достовірності запропонованого рівняння стану термоциклічної повзучості одержано за порівнянням розрахункових й експериментальних даних.