Механические испытания на растяжение и внутреннее давление сосудов имплантантов - Автономова, Л. В.; Дергун, С. М.; Гончарова, Г. А.; Степук, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2009)
Статтю присвячено визначенням впливу технології виготовлення і умов збереження на міцність при розтягуванні та внутрішньому тиску кровоносних судин імплантатів. Надані рекомендації умов зберігання судин імплантатів.