О параметрах для оценки надежности проводниковой меди турбогенераторов с жидкостным охлаждением - Остерник, Э. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2012)
Виконано аналіз технологічних процесів, статистики механічних характеристик та структури роторних провідників для турбогенераторів. Це дозволяє дати оцінку надійності за допомогою кумулятивної моделі відмов.