Принципы построения системы электромагнитных вибровозбудителей для воспроизведения трехкоординатной нагрузки - Мягкохлеб, К. Б. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2012)
У роботі показані особливості побудови математичної моделі руху платформи трьохкоординатного електромагнітного вібростенда (ЕМВС). На основі розробленої математичної моделі складена структурна схема ЕМВС. Показані шляхи компенсації кутових коливань.