Сравнительный анализ профильных соединений с натягом под действием температур - Данилов, Д. В.; Андреев, А. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2012)
Предметом дослідження в даній роботі є порівняльний аналіз різноманітних варіантів реалізації з’єднань з натягом, що знаходяться під дією температур. Метою роботи є виявлення критичних значень змін температури деталей, сполучених між собою та, на основі цих даних, визначення оптимального варіанту з’єднання.