Вынужденные осесимметричные колебания вязкоупругой цилиндрической оболочки - Бабаджанова, В. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2012)
У статті досліджуються осесиметричні коливання в'язкопружної циліндричної оболонки за допомогою інтегрального перетворення Лапласа для довільних спадкових функцій.