О некоторых числовых системах - Алексеев, К. Б.; Деев, В. М.; Машина, И. В.; Петрокас, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2012)
У статті розглянуто нове трактування теорії уявних чисел.