Применение метода Карунена-Лоэва для извлечения мод колебаний арочных конструкций при их геометрически нелинейном деформировании - Фауст, И. В.; Аврамов, К. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2013)
Застосовано метод Карунена-Лоева до дослідження коливань арочних конструкцій при їх нелінійному деформуванні.