Основные работы члена-корреспондента академии наук Украины В. М. Майзеля - Львов, Г. .И.; Назаренко, С. .А.; Хавин, В. Л. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2013)
Стаття присвячена опису життєвого шляху й творчої спадщини видатного вченого у галузі механіки, талановитого педагога, члена-кореспондента Академії наук України В. М. Майзеля.