Кинетика напряженного и теплового состояния длинномерных сопрягаемых деталей при сборке с натягом - Schepkin, O.; Andreev, A. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2026)
Описано алгоритм для дослідження кінетики напруженого і теплового стану довгомірних деталей, що з'єднуються з застосуванням термовпливу. Створена імітаційна модель призначена для дослідження зборки довгомірних конструкцій, що мають з'єднання з натягом та піддаються під час експлуатації імпульсному навантаженню, забезпечує виконання технологічних і міцностних вимог до конструкції.