Исследование влияния параметров профилей проводников на динамику скипов в стволах с нарушенной геометрией - Ильина, С. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2011)
У статті розглянуто проблему дослідження динаміки системи «посудина – армування» в діючих стовбурах з порушеною геометрією, що знаходяться під дією зсуву порід. Дослідження базуються на моделюванні у програмному комплексі SolidWorks Simulation SolidMotion. Отримані залежності зміни контактних навантажень від підйомної посудини на провідники від геометричних параметрів профілів провідників.