Разработка требований к инструментальным погрешностям инерциального блока интегрированной навигационной системы - Багмут, И. А.; Успенский, В. Б.; . (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2011)
Запропоновано аналітичний метод формування вимог щодо точності до інерціальних датчиків інтегрованої навігаційної системи літальних апаратів. В основу методу покладено аналіз впливу інструментальних похибок на координатну помилку навігації при різних маневрах повітряного літального апарату. Сформульовані вимоги до інструментальних погрішностей інерціальних датчиків середнього класу точності.