Дискретная модель передачи тепла в оребренных трубах - Бабкова, Н. В.; Галущак, И. В.; Горбатенко, В. Я.; Никитин, А. М.; . (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2011)
Надано результати розробки та тестової перевірки дискретної моделі процесу передачі тепла в елементах трубної поверхні теплообміну з зовнішнім розрізним спірально-стрічковим оребренням. Встановлена можливість моделювання, його інформативність та доступність за витратами матеріалів та часу.