Особенности твердотельного геометрического моделирования машиностроительных объектов - Красников, С. В.; Руденко, С. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2007)
Розглядаються питання, що пов’язані з розробкою сучасного програмного забезпечення САПРдля геометричного моделювання машинобудівних конструкцій. Наведено перелік загальних стандартів, що повинні забезпечуватися сучасними САПР. Зроблено прогноз щодо подальшого розвитку машинобудівних САПР.