Обзор решений задач ползучести и разрушения елочных замковых соединений лопаток ГТД - Анищенко, Г. О.; Морачковский, О. К. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2007)
Надано огляд рішень проблем повзучості й руйнування ялинкового замкового з’єднання лопатокавіаційних газотурбінних двигунів. Розглянуті дослідження різних авторів, які містять чисельнірозв’язки плоских й просторових задач статичної та динамічної повзучості.