Фильтрация пьезооптических измерений в методе фотоупругости - Тесленко, А. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2007)
У роботі імітаційними методами досліджуються особливості застосування фільтрації вихідних та отриманих даних в методі фото пружності. Фільтрація даних використовується сумісно з методом кінцевих різниць. Знайдені обмеження запропонованого методу фільтрації.