Исследование технологических параметров сборки соединений с натягом, осуществляемых с термовоздействием - Оборский, И. Л.; Звонарева, А. П.; Щепкин, А. В.; Дудинский, В. И. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2007)
На основі порівняльних даних аналітичних і експериментальних досліджень визначено величину збільшення діаметра посадки бандажа складеного колеса електровагона при його нагріванні.