Моделирование и численный анализ влияния оперативной коррекции на напряженное состояние большой берцовой кости - Бреславський, Д. В.; Конкин, В. Н.; Сукиасов, В. Г.; Пустовойт, Б. А.; Баха, В. Ф..Яхья (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2007)
Наведено результати порівняльного аналізу різних способів оперативного виправлення фронтальної деформації великої гомілкової кістки. Розрахунки виконано методом скінчених елементів в тривимірній постановці. Критерієм для зіставлення є рівень напруженого стану кістки під дією фізіологічного навантаження.