Использование гидроцилиндров для радиальной установки колесных пар локомотива в кривых участках рельсового пути - Маслиев, В. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2002)
Запропоновано залежності для розрахунку гідравлічного пристрою, призначеного для повороту колісних пар візка локомотива до радіального напрямку їхніх осей при русі по кривих ділянках шляху.