Исследование напряженно-деформированного состояния биметаллического вагонного колеса электровагона в процессе сборки и эксплуатации - Андреев, А. Г.; Щепкин, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2002)
Досліджується напружено-деформований стан експериментального біметалічного вагонного колеса при технологічних навантаженнях, обумовлених з’єднанням з натягом частин колісної пари тепловим способом, і в процесі експлуатації при нагріванні бандажа під час гальмування.