Расчет колебаний и ресурса трубопровода малосистемы газоперекачивающего агрегата - Белоцерковский, А. Б.; Жовдак, В. А.; Левашов, В. А.; Трубаев, А. И. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2001)
test