До оптимального проектування коліс рухомого складу залізниць при технологічних та експлуатаційних навантаженнях - Резниченко, М. К.; Щепкін, О. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2005)
Виконано систематичне чисельне дослідження залізничного колеса при його зборці з використанням індукційних нагрівальних пристроїв при технологічному нагріванні, що приводило до виникнення в колесі напружень і деформацій під час зборки.