Расчетно-экспериментальное исследование элементов гидрообъемных передач - Мартыненко, А. В.; Ткачук, А. В.; Зарубина, А. А.; Васильев, А. Ю. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2005)
Запропоновано параметричний підхід до дослідження елементів транспортних машин. Запропоновано теоретичні й експериментальні методи визначення їх напружено-деформованого стану. На основі запропонованого методу був створений алгоритм програмного комплексу. Приведено результати чисельних й експериментальних досліджень.