О творческом наследии Льва Израилевича Штейнвольфа – ученого и педагога - Ларин, А. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2006)
У статті представлено творчій путь відомого вченого із ХПІ – професора Л.І.Штейнвольфа. Присвячується до 90-ліття з дня народження.