Разработка программных средств постпроцессорной обработки данных САЕ систем - Красников, С. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2008)
Розглядаються питання, які пов’язані з необхідністю додаткової обробки файлів з результатами обчислень САЕ систем. Для вирішення цієї проблеми запропоновані алгоритми обробки даних. За цими алгоритмами розроблено програмні засоби, які дозволяють значно скоротити час на побудову графіків.