Трехмерный МКЭ в расчетах колебаний вращающегося тела - Зайцев, Б. Ф.; Асаенок, А. В.; Ерецкая, Н. Е. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2008)
Побудовані рівняння коливань тіла, що обертається. Застосовано метод скінченних елементів в рухомій разом с тілом системі координат. Досліджено структуру матриць в рівняннях та окремі випадки виродження рівнянь.