Динамічне дослідження механізму просівання формувальної землі - Зінченко, О. І. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2008)
У роботі запропонована методика розрахунку динамічних характеристик механізму просівання формувальної землі. Наведені результати розрахунків, одержані аналітичним методом і за допомогою апроксимації сплайном. Зіставлені результати.