Уточненная математическая модель расчета термонапряженного состояния многокомпонентной электромагнитной обмотки - Автономова, Л. В.; Бондарь, С. В.; Киркач, Б. Н.; Степук, А. В.; Шмыгарев, Ю. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2010)
Запропонована уточнена математична модель розрахунку термонапруженого стану з урахуванням контактної взаємодії шарів в багатокомпонентній електромагнітній обмотці електрофізичних установок, яка знаходиться під дією полів різної фізичної природи.