Дослідження напружено-деформованого стану деяких типів профільних з’єднань з натягом - Андрєєв, А. Г.; Щепкін, О. В.; . (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2010)
Описана імітаційна модель, призначена для дослідження процесу складання конструкцій, які мають з’єднання з натягом, забезпечує виконання технологічних і міцностних вимог до конструкції. Контактна задача вирішується за допомогою ПК ANSYS. Результати наведені у вигляді таблиці та малюнків.