Влияние структурного состояния металла на его деформационные характеристики - Сотрихин, С. Ю.; Ярещенко, В. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2012)
У статті розглянутий вплив зміни структури поверхневого шару металевої пластини на виникаючі деформації при ударному навантаженні.