Исследование динамической устойчивости вязкоупругих стержней - Курбанов, Н. Т.; Алиев, У. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2012)
У статті розглядається задача про динамічну стійкість в’язкопружних стрижнів для будь-якого спадкового ядра. Досліджено на малій в’язкості методом комплексного перетворення Лапласа.