О коррекции накапливающейся постоянной ошибки при определении ориентации в бесплатформенных инерциальных навигационных системах - Некрасова, М. В.; Озеряный, С. А.; Глазунова, С. Н. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2012)
Статтю присвячено проблемі корекції зростаючої з часом похибки у визначенні орієнтації в безплатформених інерційних навігаційних системах. Для її вирішення застосовувалась уточнююча формула Рунге. Розроблений метод перевірявся на схемі датчиків кутової швидкості.